fredag 13 februari 2009

LoLz

Jaha, då var jag å hämtade nycklarna till lägenheten klockan 10 då, så idag ska man väll försöka få dit nå lådor och så, få se vad det blir. Mamma slutar om 40 minuter å sen får man se vad hon orkar, så sjukt tärt att man inte kan gå riktigt när man ska flytta in ^^ men eftersom att det bara är en trappa upp så går det nog bra (:

Var till Birsta igår med hälge och köpte lite tallrikar och sånt och sen var vi och niklas på bio och såg Valkyria, rätt så okej, trodde att det skulle gå bra att dom pratade engelska i filmen men det förstörde typ 90% av filmen, blä. Det var bara vi 3 å 2 till i salongen, så det var rätt soft.

Ja då är det alla hjärtans dag imorgon då, jag ser det lite mer som mormors födelsedag ^^ Så vi ska väll till henne imorgon och fira det =)

Var ut och kikade på artister till metaltown, var drygt en vecka sedan jag gjorde det senast, å nu ska slipknot dit också, deras enda spelning i Sverige i år, dom samt Marilyn manson gör att biljetterna troligtvis kommer vara slutsålda rätt snart, det suger när man inte lyssna på något av de utan en massa andra artister som ska uppträda, blä. Men men.

Nä nu ska jag gå och kika om det finns något å pilla på, börjar bli rastlös.


Rammstein ftw !

Inga kommentarer: